Eiwitrijke kokosyoghurt met speculaas granola

Deze granola is voor je spijsvertering een feestje, met al z’n vezels en goede vetten uit noten en zaden.We hebben dit ontbijt of lunch onweerstaanbaar gemaakt met speculaas-koekkruiden en de heerlijke kokosyoghurt. Een blijvertje! 

Eet de granola met kokosyoghurt, een schep Orangefit Protein en eventueel nog wat extra fruit.

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

2. Hak de noten en dadels in stukjes en laat de kokosolie smelten.

3.Meng vervolgens alle droge ingrediënten met elkaar en voeg hier de kokosolie en agavesiroop aan toe.

4. Meng dit goed met elkaar en verdeel vervolgens over een bakplaat met bakpapier. Plaats voor 12 tot 15 minuten in de oven.

Tip: wil je echt knapperige granola? Schep de granola halverwege even om en laat na het bakken goed afkoelen.

5. Meng vervolgens de kokosyoghurt met de Protein vanille en voeg hier de grondla aan toe.

 

Voedingswaarde per portie gronola:

Energie – Kcal: 77,5

Vetten: 3,3g

Koolhydraten: 4,7g

Vezels: 1,4g

Eiwitten: 3,2g

Gemaakt met
Orangefit Protein

Maak zelf de heerlijkste recepten

Team

PUUR zelf ontwikkeling