PUUR levenskracht is coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en groei.
We begeleiden je graag om weer in contact te komen met jezelf. Om het leven te mogen leven zoals jij dat wenst.

Levenskracht is energie om te leven.
En meer leven is het gevolg van het ervaren van vrijheid
en het hebben van richting in het leven.

PUUR levenskracht is coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en groei. Ik laat je opnieuw kennismaken met wie je in essentie bent, het doorbreken van terugkerende patronen, om van over-leven naar leven te gaan, zelfontwikkeling en het behandelen van lichamelijke en/of psychische klachten.

Dit doe ik door lichaamsgericht en energetisch te werken. Door het bieden van bedding en veiligheid en de inzet van mijn intuïtie en helderwetendheid, ontstaat er transformatie, ontwikkeling en groei naar de verbinding met jezelf.

Naar de verbinding met je ware Zijn, wie je in essentie bent.

Adem is leven, de kern van je bestaan. Bewust ademen helpt je om bewust(er) te leven. 

Met ademen kun je veel bereiken, veel meer dan we denken. De manier waarop je ademt spiegelt je functioneren van lichaam en geest. Dit bepaalt voor een groot deel hoe jij in je vel zit. Het gaat over het loslaten van oude patronen, trauma’s en blokkades. 
Om die reden is goed ademen zo belangrijk. 

Het opstellingenwerk laat zien iedereen met elkaar verbonden is en dat wij een onderdeel zijn van een groter geheel. Alles en iedereen heeft een bestaansrecht. Een (familie) opstelling biedt de mogelijkheid tot een effectieve wijze dynamieken en verstrikkingen aan het licht te brengen, oplossingen te vinden en innerlijk te helen.

Tijdens de coachsessies gaan we aan de slag met de hulpvraag. Het gaat om aankijken, voelen, ademen en transformeren wat er op dat moment gezien, gehoord en gevoeld mag worden. Hierin worden ook de verborgen verhalen van (voor)ouders en traumatische gebeurtenissen mee- genomen. 

Je vrij voelen vraagt de moed om jezelf echt aan te kijken.