Levenskracht is energie om te leven.
En meer levensenergie is het gevolg van het ervaren van vrijheid
en het hebben van richting in het leven.

PUUR levenskracht is coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling, lichaams- bewustzijn en groei. We laten je opnieuw kennismaken met wie je in essentie bent. Door het doorbreken van terugkerende patronen en mechanismes en het behandelen van lichamelijke en/of psychische klachten.

Dit doen we door lichaamsgericht en energetisch te werken. Het bieden van bedding en veiligheid en de inzet van onze intuïtie en helderwetendheid, ontstaat er transformatie, ontwikkeling en groei naar de verbinding met jezelf.

Naar de verbinding met je ware Zijn, wie je in essentie bent.

ONZE DIENSTEN

VOOROUDER HELING

Tijdens de coachsessies gaan we aan de slag met de hulpvraag. Het gaat om aankijken, voelen, ademen en transformeren wat er op dat moment gezien, gehoord en gevoeld mag worden. Hierin worden ook de verborgen verhalen van (voor)ouders en traumatische gebeurtenissen mee genomen. 

Je vrij voelen vraagt de moed om jezelf echt aan te kijken.
Gids Miranda neemt je graag mee.

ADEM COACHING

Adem is leven, de kern van je bestaan. Bewust ademen helpt je om bewust(er) te leven. 

Met ademen kun je veel bereiken, veel meer dan we denken. De manier waarop je ademt spiegelt je functioneren van lichaam en geest. Dit bepaalt voor een groot deel hoe jij in je vel zit. Het gaat over het loslaten van oude patronen, mechanismes, trauma’s en blokkades. 
Om die reden is goed ademen zo belangrijk. 

SYSTEMISCH- EN FAMILIE OPSTELLINGEN

Het opstellingenwerk laat zien iedereen met elkaar verbonden is en dat wij een onderdeel zijn van een groter geheel. 

Alles en iedereen heeft een bestaansrecht. Een (familie) opstelling biedt de mogelijkheid tot een effectieve wijze dynamieken en verstrikkingen aan het licht te brengen, oplossingen te vinden en innerlijk te helen.

COACHING

Ieder mens heeft een blinde vlek, een stuk van zichzelf die je niet kunt zien, een donkere kant. Opgekropte emoties en gevoelens, ongewenst gedrag of patronen. Een mechanisme, iets wat je niet ziet, maar wel wilt veranderen.

Daarbij heb je een coach nodig, een begeleider die je helpt.Helpt met je blinde vlek. We zetten hierbij verschillende interventies en manieren in, een multidisciplinaire en holistische aanpak.