DE SLEUTEL TOT ZELF ONTWIKELING.

Een uniek concept;
‘Persoonlijke begeleiding en Coaching in één, altijd persoonlijk maatwerk!’

Een geweldige buitensport en fitness locatie, midden in het centrum van Emmeloord, waar je kunt werken aan je eigen fundament;
‘Jouw fysieke, mentale, sociale en geestelijke doelstellingen.’

Een rustige plek, midden in het Emmelerbos, waar bewegen en sporten in de buitenlucht op een unieke nieuwe manier vorm krijgt. 
Daarnaast hebben wij een prachtige en rustige praktijk ruimte voor onze coach trajecten.

Door in beweging te zijn, zowel lichamelijk als innerlijk, verbinden mensen zich, waardoor meer energie, vrijheid, autonomie, voldoening en zingeving gewaarborgd wordt.

Wij geloven in zelfontwikkeling, de weg van zelf gekozen weerstand. In gezonde groei, zelf de regie nemen over je leefstijl en gedrag en lange termijn draagkracht creëren.
Dit allemaal voor een (voor jou) goed leven!

Samen met je persoonlijke coach en/of personal trainer ga je aan de slag, met je doelstelling en hulpvragen.
Door de multidisciplinaire aanpak op maat, gaan we samen onderzoeken wat jij nodig hebt, want jij hebt uniek en hebt invloed!
Leer de vaardigheden hoe en wat er voor jou werkt, wat ervoor nodig is om je doelstelling(en) te behalen en dit duurzaam vol te houden.

Gaat het jou om fysieke fitheid of mentale weerbaarheid? Inzicht krijgen in terugkerende (ongewenste) mechanismes, patronen en het vastlopen daarvan? Gezonder willen leven, minder stress willen ervaren of een leefstijl verandering? Is je doel gewicht verliezen (afslanken), gespierder en sterker worden, meer energiek krijgen, meer uit het leven halen of een combinatie van?

“Onze coaches en begeleiders helpen je graag met een gezonder, energieker en fitter lichaam én geest!” 

EEN TEAM VAN SPECIALISTEN

Gerrit Willem Nijland

Sport Begeleider & Leefstijl Coach

Vanaf 2008 heb ik honderden mensen mogen helpen en begeleiden in Flevoland en Friesland, om zowel fysiek als mentaal in beweging te komen, het realiseren van persoonlijke doelen en het volhouden hiervan. Een nieuw fundament aanleren en de ouwe patronen doorbreken. Het laten (in) zien waarom en waartoe je de dingen doet zoals je ze doet, wat jou daadwerkelijk gelukkig maakt. Dit is nodig voor (gedrags-) verandering.

Miranda Volkerink

Adem-, Systemisch Coach en voorouderlijk lijnen begeleider bij MirandaVolkerink.nl

Door het bieden van bedding, veiligheid en de inzet van mijn intuïtie en helderwetendheid, ontstaat er transformatie, ontwikkeling en groei naar de verbinding met jezelf.
Ik help je graag op weg om in beweging te komen.
Naar de verbinding met je ware Zijn, wie je in essentie bent.

Door de opleidingen van Maarten Oversier, Evelien Hogeweg en drs. Marleen van der Hout heeft Miranda veel ervaring met het werken aan zelf ontwikkeling.

www.mirandavolkerink.nl

Marcel Bos

Bootcamp-/ Survivalrun Trainer & Clinic begeleider

Mijn naam is Marcel Bos, geboren en getogen in Emmeloord.
Zelf sporten is leuk maar anderen ‘in beweging krijgen’ is nog leuker!
Plezier, ontspanning, zelfvertrouwen, fysieke en mentale gezondheid zijn geen onderwerpen waar je dagelijks over nadenkt, maar wat sporten je brengt!

Hopelijk mag ik jou ontmoeten om samen met mij de uitdaging aan te gaan om jouw fysieke en mentale grenzen te verleggen!

Gerjan Walsma

Survivalrun Trainer & Clinic begeleider

Mijn naam is Gerjan Walsma, ik ben 30 jaar oud en ik woon in Emmeloord. Ik ben erg enthousiast dat ik het team van PUUR zelf ontwikkeling mag gaan versterken, om jou in beweging te zetten!
Mijn doel; de passie, het plezier en de kennis voor de survivalrunsport delen met jou!

Houd jij van zowel een fysieke als een mentale uitdaging? En wil jij samen de strijd tegen de elementen aangaan?
Dan hoop ik jou te ontmoeten bij PUUR!

Richard Westveer

Bootcamp trainer

Mijn naam is Richard Westveer, mijn passie is algehele gezondheid.
Sinds 2012 geef ik trainingen hoe je op een meer natuurlijke wijze sturing kunnen geven aan jouw eigen gezondheid. Sporten is hierin essentieel.
Mijn voornaamste achtergrond ligt in de judo en fitness. De combinatie van fysiek en mentaal uitgedaagd worden daar geniet ik echt van. Zeker als we dit in groepsverband mogen doen en elkaar kunnen stimuleren. 

Bij PUUR vinden we dit allemaal terug en als bonus heerlijk in de buitenlucht. Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten bij PUUR.

WAAR WIJ VOOR STAAN

Wij zien jou als mens, compleet met alles wie jij bent en wat je in je hebt. Daarom leveren wij altijd maatwerk, welk pakket, traject of lidmaatschap je ook hebt.
'Alleen kun je veel, maar samen kun je veel meer!'

Wij willen bijdragen aan jouw gezondheid en welzijn, de kwaliteit van jouw leven, waar duurzaamheid centraal staat!
'Samen doelgericht onderzoeken, veranderen en volhouden, naar wat er nodig is voor jou.'

De sport programma’s en trainingen zijn ontworpen om mensen van alle niveaus, doelgroepen en leeftijden aan te spreken op wat ze nodig hebben en die willen investeren in zichzelf!
'Ben jij klaar om aan de slag te gaan?!'​

De trainingen en programma's dagen je elke keer weer uit om het beste uit jezelf te halen, met welke variatie en intensiteit dan ook. Je leert om je lichaam en geest uit te dagen en sterker te maken.​

Bij de Coach trajecten hanteren we altijd maatwerk, o.a. door Adem Coaching, Systemisch werk of Voorouderheling.

We leren je om met plezier te bewegen en het juiste aan te spreken met de juiste technieken, methodes en oefeningen. Zo leer je je lichaam en geest opnieuw ontdekken. Wat voor jou nodig is. Ons motto is;
'Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter!

Je wordt bij de Groepstraining intensief begeleid in een kleine groep van maximaal 12 medesporters. Natuurlijk kun je ook één op één of één op twee begeleid worden.

Met de Leefstijl trajecten werken we altijd 1-1, omdat het maatwerk is.
De Coach sessies worden in de praktijk ruimte gegeven, waar veiligheid onze pre is.