Dé buitensport & Fitness accommodatie van Emmeloord. 
Werk aan je fundament, jouw invloed, je eigen verantwoordelijkheid en

'Buiten is het nieuwe binnen!'

Een geweldig en vooral unieke buiten (Fitness & Sport) locatie om te werken aan je eigen fundament; jouw fysieke, mentale, sociale en geestelijke welbevinden! 
Ons aanbod leent zich uitstekend voor het ontwikkelen en verbeteren van je fysieke en/of mentale weerbaarheid. 

PUUR zelf ontwikkeling is een onderneming die gericht is op de gebieden van gezondheid, leefstijl en levenskracht. De prachtige buitensport & Fitness accommodatie is aan de rand van het bos, nabij AVNOP, midden in het centrum van Emmeloord. Een rustige plek waar bewegen in de buitenlucht op een unieke nieuwe manier vorm krijgt. Door in beweging te zijn en sport verbinden mensen zich, waardoor meer energie, vrijheid, autonomie, voldoening en zingeving gewaarborgd wordt.

Onder persoonlijke begeleiding help ik jou met je doelstelling en hulpvraag. Middels de (kracht) trainingen, leefstijl- en levenskracht programma’s kan ik mij volledig richten op jou! Samen gaan we verkennen, veranderen en volhouden! Want jij hebt invloed! 

Door de multidisciplinaire aanpak op maat, gaan we samen onderzoeken wat jij nodig hebt.
Leer de vaardigheden hoe het voor jou werkt en wat
ervoor nodig is, maar altijd aangepast op jouw niveau! 

Gaat het om vooruitgang boeken, fitter worden, weer lekkerder in je vel komen te zitten of kg’s afslanken?Je bent welkom bij PUUR zelf ontwikkeling!

Gerrit Willem Nijland

Persoonlijke Begeleider en Coach

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen mogen begeleiden en helpen om zowel fysiek als mentaal in beweging te komen, het realiseren van persoonlijke doelen en het volhouden hiervan. Een nieuw fundament aanleren en de ouwe patronen doorbreken. Het laten (in) zien waarom en waartoe je de dingen doet zoals je ze doet, wat jou daadwerkelijk gelukkig maakt. Dit is nodig voor (gedrags-) verandering.

Miranda Volkerink

Adem en Systemisch Coach

Door het bieden van bedding en veiligheid en de inzet van mijn intuïtie en helderwetendheid, ontstaat er transformatie, ontwikkeling en groei naar de verbinding met jezelf. Naar de verbinding met je ware Zijn, wie je in essentie bent.

Ik help jullie graag op weg om in beweging te komen.

Marcel Bos

Clinic begeleider

Mijn naam is Marcel Bos, ben 41 jaar oud, geboren en getogen in Emmeloord.
Zelf sporten is leuk maar anderen in beweging krijgen is nog leuker!
Plezier, ontspanning, zelfvertrouwen, fysieke en mentale gezondheid zijn geen onderwerpen waar je dagelijks over nadenkt, maar wat sporten je brengt!

Hopelijk mag ik jou ontmoeten om samen met mij de uitdaging aan te gaan om jouw fysieke en mentale grenzen te verleggen!

Waar ik voor sta

Persoonlijk en aanwezigheid

Ik zie jou als mens, compleet met alles wie jij bent en wat je in je hebt. Daarom lever ik altijd maatwerk.
Alleen kun je veel, maar samen kun je veel meer!

Bijdrage leveren

Ik wil bijdragen aan jouw gezondheid en welzijn, de kwaliteit van jouw leven, waar duurzaamheid centraal staat!
Samen doelgericht onderzoeken, veranderen en volhouden, naar wat er nodig is voor jou.

Voor elk niveau

De programma’s en trainingen zijn ontworpen om mensen van alle niveaus en leeftijden aan te spreken op wat ze nodig hebben en die willen investeren in zichzelf!
'Ben jij klaar om aan de slag te gaan?!'

Variatie en Intensiteit

De trainingen en programma's dagen je elke keer weer uit om het beste uit jezelf te halen, met welke variatie en intensiteit dan ook. Je leert om je lichaam en minste uit te dagen en sterker te maken.

Juiste bewegingen en techniek

Ik leer je om met plezier te bewegen en het juiste aan te spreken met de juiste techniek. Zo leer je je lichaam en minste opnieuw ontdekken. Mijn motto is;
'Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter!'

Kleine groepen

Je wordt intensief begeleid in een kleine groep van maximaal 12 medesporters. Natuurlijk kun je ook één op één of één op twee begeleid worden.

Neem Contact Met Mij Op!    ×