De sleutel tot zelf ontwikkeling

Een uniek concept;
‘Persoonlijke begeleiding en Coaching in één, altijd persoonlijk maatwerk!’

Een geweldige buitensport en fitness locatie, midden in het centrum van Emmeloord, waar je kunt werken aan je eigen fundament;
‘Jouw fysieke, mentale, sociale en geestelijke doelstellingen.’

Een rustige plek, midden in het Emmelerbos, waar bewegen en sporten in de buitenlucht op een unieke nieuwe manier vorm krijgt. 
Daarnaast hebben wij een prachtige en rustige praktijk ruimte voor onze coach trajecten.

Door in beweging te zijn, zowel lichamelijk als innerlijk, verbinden mensen zich, waardoor meer energie, vrijheid, autonomie, voldoening en zingeving gewaarborgd wordt.

Wij geloven in zelfontwikkeling, de weg van zelf gekozen weerstand. In gezonde groei, zelf de regie nemen over je gedrag en lange termijn draagkracht creëren.
Dit allemaal voor een (voor jou) goed leven!

Samen met je persoonlijke coach en/of personal trainer ga je aan de slag, met je doelstelling en hulpvragen.
Door de multidisciplinaire aanpak op maat, gaan we samen onderzoeken wat jij nodig hebt, want jij hebt uniek en hebt invloed!
Leer de vaardigheden hoe en wat er voor jou werkt, wat ervoor nodig is om je doelstelling en wensen te behalen en dit duurzaam vol te houden.

Gaat het jou om fysieke fitheid of mentale weerbaarheid? Inzicht krijgen in terugkerende (ongewenste) patronen en gedragingen. Gezonder en duurzaam willen leven, minder stress willen ervaren of leefstijl verandering? Is je doel gewicht verliezen (afslanken), krachtiger en sterker worden, meer energiek krijgen, meer uit het leven halen of een combinatie van?

“Onze coaches en begeleiders helpen je
met een gezonder, energieker en fitter lichaam én geest!”
 

Het resultaat? 

Een verbetering van je fysieke doelen en mentale weerbaarheid,
een sterker levensfundament,
zonder jezelf te verliezen! 

[Een team van specialisten.]

Gerrit Willem Nijland

Sport Begeleider & Leefstijl Coach

Vanaf 2008 heb ik honderden mensen mogen helpen en begeleiden in Flevoland en Friesland, om zowel fysiek als mentaal in beweging te komen, het realiseren van persoonlijke doelen en het volhouden hiervan. Een nieuw fundament aanleren en de ouwe patronen doorbreken. Het laten (in) zien waarom en waartoe je de dingen doet zoals je ze doet, wat jou daadwerkelijk gelukkig maakt. Dit is nodig voor (gedrags-) verandering.

Miranda Volkerink

Adem-, Systemisch Coach en voorouderlijk lijnen begeleider

Door het bieden van bedding, veiligheid en de inzet van mijn intuïtie en helderwetendheid, ontstaat er transformatie, ontwikkeling en groei naar de verbinding met jezelf.
Ik help je graag op weg om in beweging te komen.
Naar de verbinding met je ware Zijn, wie je in essentie bent.

Door de opleidingen van Maarten Oversier, Evelien Hogeweg en drs. Marleen van der Hout heeft Miranda veel ervaring met het werken aan zelf ontwikkeling.

Marcel Bos

Survivalrun Trainer & Clinic begeleider

Mijn naam is Marcel Bos, geboren en getogen in Emmeloord.
Zelf sporten is leuk maar anderen ‘in beweging krijgen’ is nog leuker!
Plezier, ontspanning, zelfvertrouwen, fysieke en mentale gezondheid zijn geen onderwerpen waar je dagelijks over nadenkt, maar wat sporten je brengt!

Hopelijk mag ik jou ontmoeten om samen met mij de uitdaging aan te gaan om jouw fysieke en mentale grenzen te verleggen!

Gerjan Walsma

Survivalrun Trainer & Clinic begeleider

Mijn naam is Gerjan Walsma, ik ben 29 jaar oud en ik woon in Emmeloord. Ik ben erg enthousiast dat ik het team van PUUR zelf ontwikkeling mag gaan versterken, om jou in beweging te zetten!
Mijn doel; de passie, het plezier en de kennis voor de survivalrunsport delen met jou!

Houd jij van zowel een fysieke als een mentale uitdaging? En wil jij samen de strijd tegen de elementen aangaan?
Dan hoop ik jou te ontmoeten bij PUUR!

Veerle Pilat

Stagiaire Voeding & Leefstijl adviseur 

Mijn naam is Veerle Pilat en ik ben 17 jaar. In mijn vrije tijd fitness ik graag en doe ik aan crossfit. Ook vind ik het gezellig om met mijn vriendinnen af te spreken.

Dit schooljaar ben ik de opleiding Voeding & Leefstijladviseur gaan volgen op het Deltion College in Zwolle. Voor deze opleiding moet ik stage lopen en heb ontzettend zin om dat bij PUUR te doen.
Jullie kunnen mij van alles vragen over voeding en leefstijl.

Zie ik jou bij een van de lessen?

[Waar wij voor staan.]

Persoonlijk en aanwezigheid

Wij zien jou als mens, compleet met alles wie jij bent en wat je in je hebt. Daarom leveren wij altijd maatwerk.
'Alleen kun je veel, maar samen kun je veel meer!'

Bijdrage leveren

Wij willen bijdragen aan jouw gezondheid en welzijn, de kwaliteit van jouw leven, waar duurzaamheid centraal staat!
'Samen doelgericht onderzoeken, veranderen en volhouden, naar wat er nodig is voor jou.'

Voor elk niveau

De programma’s en trainingen zijn ontworpen om mensen van alle niveaus en leeftijden aan te spreken op wat ze nodig hebben en die willen investeren in zichzelf!
'Ben jij klaar om aan de slag te gaan?!'

Variatie en Intensiteit

De trainingen en programma's dagen je elke keer weer uit om het beste uit jezelf te halen, met welke variatie en intensiteit dan ook. Je leert om je lichaam en geest uit te dagen en sterker te maken.

Juiste bewegingen en techniek

We leren je om met plezier te bewegen en het juiste aan te spreken met de juiste techniek. Zo leer je je lichaam en geest opnieuw ontdekken. Ons motto is;
'Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter!'

Kleine groepen

Je wordt intensief begeleid in een kleine groep van maximaal 12 medesporters. Natuurlijk kun je ook één op één of één op twee begeleid worden.

Neem Contact Met Ons Op!