Survivalrun is een veelzijdige sport, die hardlopen combineert met hindernissen. Het is een uitdagende manier van buitensport, waarbij elementen zoals techniek, conditie, kracht, souplesse en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Zonder dat je het door hebt stimuleer je alle grondvormen van bewegen en dat op een speelse manier.

Bij deze training speelt de ‘strijd tegen de (natuur)elementen’ een belangrijke rol. Bij de survivalrun training leg je hardlopend een parcours af, waarbij je onderweg natuurlijke hindernissen bij langs gaat. 

Deze hindernissen zijn verplicht, t.a.v. een obstakelrun waar je ze kunt overslaan. Hiervoor zul je de basis technieken nodig hebben. Daarom is het verplicht om de basis Survivalrun clinic gevolgd te hebben. Naast plezier in wat je doet is het nemen van elke hindernis dé uitdaging van een survivalrun.

De ideale work-out om je sterker en energieker te voelen. Middels een ‘strijd tegen de elementen van de natuur’ en uitdagende fysieke opdrachten, helpen wij jou om je conditie en (spier)kracht te verbeteren. 

Voor iedereen geschikt, van jong tot oud, beginner tot gevorderde! 
Zin om fysiek en mentaal jouw grenzen te verleggen? Meld je dan aan!

In deze 4 weekse clinic leer je de basistechnieken en vaardigheden van deze uitdagende sport en zul je ervaren dat hindernissen er zijn om overwonnen te worden.

Verplicht om te volgen als je de survival training wil doen!

Touwklimmen, triangels, swingovers en monkeybars maken jou niet bang, dan is de survivalrun training bij PUUR echt iets voor jou! 

Samen werken we aan het verbeteren jouw basistechnieken van deze mooie sport en jouw fysieke fitheid.

Speciaal voor de jeugd (7 tot 12 jaar) hebben we op woensdag middag van 16.00 tot 17.00 uur een jeugd survivalrun / Bootcamp training. 

Onder begeleiding van een trainer(s) ga je de survivalrun technieken onder de knie krijgen, om op een speelse manier steeds fitter worden! 

Gratis proefles volgen?

Ik verplicht je tot niets maar wil je laten ervaren hoe leuk het is!

Nu aanvragen