Survivalrun is een veelzijdige sport, die hardlopen combineert met hindernissen. Het is een uitdagende manier van buitensport, waarbij elementen zoals techniek, conditie, kracht, souplesse en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Zonder dat je het door hebt stimuleer je alle grondvormen van bewegen en dat op een speelse manier.

Bij deze training speelt de ‘strijd tegen de (natuur)elementen’ een belangrijke rol. Bij de survivalrun training leg je hardlopend een parcours af, waarbij je onderweg natuurlijke hindernissen bij langs gaat. 

Deze hindernissen zijn verplicht, t.a.v. een obstakelrun waar je ze kunt overslaan. Hiervoor zul je de basis technieken nodig hebben. Daarom is het verplicht om de basis Survivalrun clinic gevolgd te hebben. Naast plezier in wat je doet is het nemen van elke hindernis dé uitdaging van een survivalrun.

Stap 1

Survival Bootcamp

Middels een strijd tegen de elementen van de natuur en uitdagende fysieke opdrachten, helpen wij jou om je conditie en (spier)kracht te verbeteren.Van jong tot oud, beginner tot gevorderde.

Stap 2

Survivalrun clinic

In deze 4 weekse clinic leer je de basistechnieken en vaardigheden van deze uitdagende sport en zul je ervaren dat hindernissen er zijn om overwonnen te worden.
Verplicht te volgen als je de survivalrun training wilt gaan doen.

Stap 3

Survivalrun training

Maken klimmen en klauteren jou niet bang? Dan is survival training echt iets voor jou! Samen werken we aan het verbeteren van jouw basistechnieken van deze mooie sport en jouw fysieke fitheid. All survive?

De ideale work-out om je sterker en energieker te voelen. Middels een ‘strijd tegen de elementen van de natuur’ en uitdagende fysieke opdrachten, helpen wij jou om je conditie en (spier)kracht te verbeteren. 

Voor iedereen geschikt, van jong tot oud, beginner tot gevorderde! 
Zin om fysiek en mentaal jouw grenzen te verleggen, meld je dan aan!

In deze 4 weekse clinic leer je de basistechnieken en vaardigheden van deze uitdagende sport en zul je ervaren dat hindernissen er zijn om overwonnen te worden.

Verplicht om te volgen als je de survival training wilt volgen!

Leer in 4 weken de basis van deze fantastische sport! 

Dinsdag krijg je loopscholing met kracht oefeningen.
Donderdag behandelen we de technieken van survivalrun. 

Met als doel om de survivalrun (recreanten 5km) in Vollenhove 12 nov ’22 mee te doen.
(Later hier meer informatie over.)

Touwklimmen, triangels, swingovers en monkeybars maken jou niet bang, dan is de survivalrun training bij PUUR echt iets voor jou! 

Samen werken we aan het verbeteren jouw basistechnieken van deze mooie sport en jouw fysieke fitheid.

Gratis proefles volgen?

Ik verplicht je tot niets maar wil je laten ervaren hoe leuk het is!

Nu aanvragen