[Wat onze leden over ons zeggen.]

PUUR zelf ontwikkeling
5.0
Gebaseerd op 41 beoordelingen
powered by Google
Alice LeijtenAlice Leijten
09:26 05 Sep 22
Tijdens mijn zwangerschap heb ik lekker door kunnen trainen bij PUUR. Met een prettige begeleiding en aangepaste oefeningen kon ik het lang volhouden. Heel fijn. Een focus op beweging en sterk blijven. GW houdt goed in de gaten of alles oke is, denkt mee en geeft veel waardevolle tips hoe je fit blijft met groeiende buik.
Mariska DMariska D
16:04 25 Aug 22
Hier de clinic survival gevolgd als voorbereiding op Mud Masters, maar het beviel zo goed dat ik er nog steeds meer veel plezier sport. En omdat er verschillende lessen zijn kun je ook eens wat anders proberen als er iets tussen komt.
Karin DingemanseKarin Dingemanse
08:00 08 Aug 22
Eerst de survival clinic gevolgd bij PUUR, ik vond dit zo leuk en leerzaam(en als doel de monkey bars kunnen uitvoeren), dat ik nu de survival trainingen wekelijks volg bij PUUR. Elke week een andere les, zit veel afwisseling in met veel creativiteit, elke week wordt je weer uitgedaagd en leer je weer nieuwe dingen. Echt een strijd tegen de elementen, maar soms ook zeker tegen jezelf. De begeleiding is top, motiveren en stimuleren elkaar als team, zeker een aanrader. Nooit een straf om heen te gaan en voelt zeker niet als sporten.
Evert van RoekelEvert van Roekel
11:00 03 Aug 22
Heerlijk buiten trainen, aandacht voor houding met een mooi actief en afwisselend programma. Dikke aanrader 🙂
Brigitte UffelsBrigitte Uffels
07:08 28 Jul 22
Deskundige, enthousiaste en gevarieerde begeleiding bij de PT lessen, gegeven door GW. Hij heeft oog voor jou en laat je sporten op je eigen niveau.Buitensporten is erg fijn omdat ik de hele dag binnen zit, dus een welkome aflossing.
Wendy BoerWendy Boer
16:37 27 Jul 22
Super leuke locatie om te sporten. Je word uitgedaagd en er is ook zeker tijd voor gezelligheid en een grap tussendoor! Zeker een aanrader om hier lekker in de buitenlucht te komen sporten!!
Nanneke LastNanneke Last
15:15 27 Jul 22
Inmiddels alweer ruim een jaar actief bezig bij Puur. Een hele fijne trainer, leuke groep mensen en voldoende aanbod qua lessen en dat in de buitenlucht. Een echte aanrader!
Marian de WitMarian de Wit
19:45 11 Jul 22
Heerlijk sporten in de buitenlucht met een gevarieerd programma en fijne begeleiding. Echt een aanrader.
E de JongeE de Jonge
15:13 09 Jul 22
Na een lange zoektocht bij Puur uitgekomen. Combinatie van buiten sporten, diverse soorten trainingen en goede begeleiding is helemaal top. Sinds kort ook survival training!
Erwin van 't EndeErwin van 't Ende
20:37 05 Jul 22
GW is top!! Ik volg al training bij GW sinds zijn lessen bij een niet nader te noemen Gym. Ik heb altijd zin om te gaan trainen! We (ik en mijn maatje Arend Meuleman) sporten nu sinds PUUR gestart is en het buiten sporten ervaren wij als super! Super gevarieerd, lekker knallen en daarna, drinken, eten, douchen en slapen😉
Arjen DatemaArjen Datema
21:06 04 Jul 22
Super leuk en veel variatie in het aanbod. Echt een aanrader! Meld je snel aan en ervaar de buitensport!
Anastasia AggAnastasia Agg
13:56 01 Jul 22
Heerlijk sporten in de openlucht, afwisselende keuze qua lessen op diverse tijden op de dag / in de week en fijne persoonlijke begeleiding, afgestemd op je persoonlijke behoefte. Top!
Esther Van 't EndeEsther Van 't Ende
07:56 12 Jun 22
Een BUITENgewone ervaring om bij PUUR te sporten. Gericht op jezelf en eigen fysieke en mentale conditie steeds weer uit te dagen! Ontspannen sfeer en altijd met persoonlijke aandacht en begeleiding!
Lianne LuimesLianne Luimes
17:34 31 May 22
Heerlijk sporten, en dat het buiten Is, is helemaal een pluspunt!
Kim SmiesingKim Smiesing
16:49 30 May 22
Uitdagend lesprogramma in de heerlijke buitenlucht! Begeleiding en ondersteuning tijdens de workout, aangepast op je eigen tempo en kunnen. Er is veel aandacht voor je persoonlijke niveau door de kleinschalige groepen. Tijdens een lekker muziekje kan je even lekker knallen!
js_loader

Hier lees je meer ervaringen over PUUR zelf ontwikkeling.