WAT ONZE LEDEN OVER ONS ZEGGEN.

Esther Schilder
Esther Schilder
Super fijn om bij PUUR zelf ontwikkeling te sporten. Open sfeer, gezellig, alle niveaus vertegenwoordigd. Dit met een zeer kundig en betrokken sportinstructeur. Het buiten sporten is voor mij echt een extra dimensie en motivatie om in beweging te komen.
Sandra Nijensteen
Sandra Nijensteen
Elke les is anders. Nooit saai.Genoeg mogelijkheden op eigen niveau.
Laura Wattel-de Vries
Laura Wattel-de Vries
Onze kinderen gaan met ontzettend veel plezier naar de jeugd survivalrun/bootcamp. Het is afwisselend en uitdagend, lekker in de buitenlucht. En GW gaat superleuk met ze om.
Marieta Rietkerk
Marieta Rietkerk
Een superleuke survival cursus gevolgd bij Puur samen met mijn zoon. De lessen worden met veel enthousiasme gegeven. Ook zijn de instructies heel duidelijk en goed te doen voor iedereen die plezier heeft in sportief bezig zijn! Bedankt!
Thea de Ruiter
Thea de Ruiter
Wat een goed en uniek concept! Ik vind het heerlijk om buiten te sporten en dat maakt deze sportlocatie helemaal top. Door de goede begeleiding haal je meer uit jezelf dan je denkt dat erin zit. Ze weten waar ze het over hebben en zien alles, dus smokkelen zit er niet in (maar daar kom je natuurlijk ook niet voor).
Esther Vroegop
Esther Vroegop
Bij Puur sport je in de buitenlucht, krijg je goede en professionele begeleiding en kan je kiezen uit verschillende trainingen op veel verschillende tijdstippen bijvoorbeeld super vroeg in de ochtend of in het weekend. GW heeft passie voor zijn vak, neemt je sportboelen serieus en geeft een strakke les maar met ruimte voor humor. De groepen zijn niet te groot en de sfeer is gemoedelijk. GW blijft zich ontwikkelen door middel van bijscholing en hij biedt studenten een stageplek om zijn kennis door te geven. Mocht je nog twijfelen? Kom gezellig een proefles draaien! Esther.
Inge Meijering
Inge Meijering
PUUR zelf ontwikkeling heeft mij geholpen om op een laagdrempelige manier te gaan werken aan mijn conditie en kracht. De lessen kun je aanpassen naar je eigen niveau. Wat me het meeste aanspreekt is de relaxte, motiverende en kundige begeleiding, variatie in de oefeningen en het buiten zijn.
Josien Westveer
Josien Westveer
PT bij Puur is echt een aanrader, onder goede begeleiding wordt naar t hele plaatje gekeken en van daaruit de mogelijkheden uitgevoerd. Ook als je al jaren amper gesport hebt (en weinig zin;)zeker een aanrader. En lekker in de buitenlucht is wat mij betreft ook écht een pré!
piet wubs
piet wubs
Heerlijk buiten sporten en goede begeleiding!
Bert Schonewille
Bert Schonewille
Sinds een week of 8 aan het sporten bij instructeur GW Nijland. Cardio 1x per week en dan zelf veel wandelen, bewegen, zelf met oefeningen (uit de app) aan de gang. En goed letten op eetpatroon (lees: gewoon kappen met snoepen 😉 ). Resultaat: 6 kg eraf. Heb nu (volgens de normen) weer een gezond BMI. Hoppa! Op naar de volgende 6kg .... #top #discipline #bedanktpuur

Hier lees je meer ervaringen over PUUR zelf ontwikkeling.