[Wat onze leden over ons zeggen.]

Freek Lammers
Freek Lammers
Elke week is het weer een genot om fysiek buiten bezig te zijn. GW weet steeds weer gevarieerde oefeningen te bedenken. GW laat je in je waarde en zet je in je kracht, maar weet je ook in beweging te zetten om leefstijl te verbeteren en mindset te triggeren.
Tom Dröge
Tom Dröge
Heerlijk buiten sporten onder professionele en leuke begeleiding!
S W
S W
Heerlijk om zo te mogen sporten in de buitenlucht. Zelfs in de winter is dit heerlijk! GW en zijn team zijn professioneel, enthousiast en gedreven! Er is plaats voor elk niveau sporter en wordt er maatwerk geboden. Er heerst een gezellige sfeer 🙂
Christine Calderhead
Christine Calderhead
Heerlijk buiten trainen. Op maat of in een groep maar altijd met persoonlijke aandacht. Als je denkt dat sporten niets voor jou is dan heb je GW nog niet ontmoet.
Lekker in je lijf Yoga Emmeloord
Lekker in je lijf Yoga Emmeloord
Lekker buiten sporten door wind en weer. Altijd goede en gezellige begeleiding. Op je eigen niveau sporten.
Kees Willem Groot Wassink
Kees Willem Groot Wassink
Sporten bij Puur 'Het centrum voor zelf ontwikkeling' is echt gaaf. De trainingen bij cardio en boksen zijn heel afwisselend en uitdagend. De survivalrun trainingen zorgen ervoor dat je grenzen verlegd en leuke uitdagingen aangaat. Ook op het gebied van voeding kan je hier terecht. samen met mijn partner zijn wij maanden geleden gestart met de voedingsapp, niet om te diëten maar om bewustzijn te creëren en dat is gelukt. Voor mij persoonlijk is het buiten sporten echt een verademing. sporten in de frisse soms koude lucht is toch echt wel een heel stuk fijner dan in een trainingszaal. Ik kan dit iedereen aanraden.
Mirjam deVriesRook
Mirjam deVriesRook
Ideale buiten sport plek met veel variatie! Überhaupt in wat voor training je kunt volgen maar ook veel variatie binnen de trainingen van bijv circuittraining. Fijne, snelle en motiverende communicatie met medewerkers 👍💪
Agnes Wassing
Agnes Wassing
Ontzettend fijn om bij PUUR te trainen. Een kundige trainer die zijn klanten kent. Hard werken, maar ook zeker ruimte voor plezier. Veel variatie in groepslessen waarin gekeken wordt naar de individuele persoon. Al met al een aanrader!

Hier lees je meer ervaringen over PUUR zelf ontwikkeling.