Voor iedereen die grip wil krijgen op zijn eigen leefstijl en gedrag en zodoende zelf invloed uitoefent op zijn eigen gezondheid. Je gaat aan de slag met één op meerdere gebieden van de BRAVOS-interventie en creëert zo je eigen BRAVOS-fundament.

Ik geef Leefstijlbegeleiding één op één en één op twee aan, zowel offline als online!

Het BRAVOS-fundament gaat over Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding, Ontspanning, Slaap en Stress. Je gaat vaardigheden aanleren, om bewust bezig te gaan met je gewoontes. Zowel je gewenste als ongewenste gewoontes. Veranderen is een werkwoord en vereist actie en veranderingsbereidheid. Het aanleren van je nieuwe gewenste gewoontes vergt tijd, motivatie, discipline en veerkracht. Hierin doen we een beroep op je gedrag, je eigen effectiviteit en je omgeving. 

Of het nu gaat om het verbeteren van je leefstijl, afslanken, invloed hebben op je gedrag of een betere relatie met voeding. Samen gaan we verkennen, veranderen en volhouden, voor een gezondere en duurzamere leefstijl.

Het is maatwerk, een investering in jezelf!

Leefstijlbegeleiding

Het gedrag wat invloed heeft op je gezondheid noemen we leefstijl. Denk hierbij aan gebieden van Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding, Ontspanning, Slaap en Stress (BRAVOS). Leefstijl gaat over het aanleren van gedrag wat gezondheid bevordert.
Dit kan zowel één op één als één op twee.
Wanneer heb jij een nieuwe vaardigheid aangeleerd?

Zie jij door de bomen het bos niet meer in ‘voedingsland’? Wil je niet meer diëten en jojoën, maar een balans vinden in je voedingspatroon? Heb je hulp nodig met het volhouden van je voedingspatroon, nieuwe vaardigheden (aan)leren of wil je gecoacht worden op je gewoontes en gedrag? Dan is voedingscoaching iets voor jou! We gaan samen elke week doelgericht aan de slag!

Voedingsadvies op maat, maar geen streng dieet! Het programma geeft je wekelijks voedingsadvies, afgestemd op jouw dagelijkse bezigheden en behoefte! Het houdt rekening met de energiebehoefte van je lichaam, de intensiteit van je werk en de hoeveelheid sport die je doet.
Geen shakes, maaltijd vervangers of supplementen meer, maar een voedingslevensstijl die bij jou past!

×