SWITCH VAN ADEMHALEN, NAAR ADEMEN.

Adem is leven, de kern van je bestaan. Bewust ademen helpt je om bewust(er) te leven. 

Met ademen kun je veel bereiken, veel meer dan we denken. We denken hier vaak niet over naar, maar de manier waarop je ademt spiegelt je functioneren van lichaam en geest. Dit bepaalt voor een groot deel hoe jij in je vel zit. In welke staat van zijn je bent. Het gaat over het loslaten van oude patronen, mechanismes,  trauma’s en/of blokkades. 

Om die reden is goed ademen zo belangrijk. 

ERVAAR JIJ?

VERLANG JIJ MEER NAAR?

DICHTERBIJ JEZELF, BIJ WIE JE WERKELIJK BENT!

Beter Ademen® is een methode voor structureel meer rust, energie, passie en plezier in je leven. Maar ook voor ontspanning en je gezondheid. 

De methode zorgt ervoor dat je hele systeem wordt aangesproken en tot een structurele verbetering en optimalisatie kan komen.
Je lichaam en elke cel wordt beter doorvoed met zuurstof. Dat betekent dat je sneller herstelt na inspanning, beter herstelt van ziekte of blessures, maar ook dat je meer energie tot beschikking hebt.

Je hoofd komt tot rust en krijgt minder gedachten. Je spreekt het rustige zenuwstelsel aan, waardoor je beter slaapt, minder last van fysieke klachten kunt hebben en je beter bij jezelf kan voelen. Een van de kenmerken van Beter Ademen® is de combinatie van ademtraining én ademcoaching. Als je hoofd tot rust komt, komt er meer ruimte voor je gevoel en emoties. Je gaat ervaren wat er werkelijk in je gebeurt. 

Meer ruimte voor wie jij ten diepste bent! Om te worden wie je ten diepste bent.
Beter ademen® verruimt, verdiept en transformeert. 

We mogen je helpen om werkelijk contact te maken wie we Zijn. 

* De ademsessies geven wij in onze praktijk ruimte.

ADEM SESSIE'S

In de één op één sessie’s gaan we samen kijken naar hoe je adempatroon nu is, waar je staat in je leven en waar je tegen aan loopt. We hebben een beginpunt, een intentie en een richting om naar toe te ademen. Daarom zijn de sessies voor ieder weer anders want immers jij bent uniek! Het maakt niet uit of je jong of oud bent. 

In de sessies neemt de adem je mee in je lichaam, je basis. Je wordt bewust van je manier van ademen. Dit doen wij door middel van de stappen van de Methode Beter ademen®.
Ik zal je meenemen en helpen naar wat jij nodig hebt. 

Een traject verschilt per persoon. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 sessie’s nodig om het gewenste doel te bereiken. Je kunt altijd na 1 sessie een 2e sessie of traject boeken. Een sessie duurt gemiddeld tussen de 1 en 2 uur. 

RESULTATEN BETER ADEMEN®