Vier dit jaar Pasen met deze vrolijke cupcakes! Je zet ze in nog geen half uurtje op tafel. Da’s makkelijk punten scoren bij je familie. Met deze Paascupcakes kan je zelfs bij de healthfreaks, lekkerbekken en iedereen die zweert bij plant-based aankomen.
Bonuspunten binnenhalen? Geef de cupcakes een topping van choco-eitjes. Hak er een paar doormidden en sprenkel over je baksels. Enjoy!
Ingrediënten voor 10 cupcakes:
Voor de topping:
✓ 150 gram ongebrande cashewnoten
✓ 125 ml kokosmelk
✓ 2 el agavesiroop
✓ snufje gemberpoeder
✓ snufje kaneel
Voor de bodem:
✓ 100 gram geraspte wortels
✓ 200 gram walnoten
✓ 2 schepjes Proteïne vanille
✓ 1 tl kaneel
✓ 1/2 tl gember poeder
✓ 1/2 tl citroenrasp
✓ snufje nootmuskaat
✓ (optioneel:) 1 el kokosbloemsuiker