TEAM

Wil jij mee helpen om de wereld een beetje mooier te maken en anderen inspireren en/of motiveren? Samen met deskundigen en professionals meer mensen bereiken voor een betere gezondheid, leefstijl of levenskracht?
Vind jij het leuk om (jouw) kennis te delen in de vorm van een blog, vlog of recept? 
Dan zoeken wij jou!

Word jij onze nieuwe team member?

GW Nijland

Inspirator / Motivator

'Leef het leven, zoals je wilt leven, volledig vanuit jezelf en je liefdevolle hart!'

Ik wil bijdragen aan een gezondere en bewuste samenleving, waar duurzaamheid centraal staat. Mijn passie is bewegen en beweging, in de breedste zin van het woord. Door sport en beweging verbinden mensen zich.

Door de combinatie van beweging, op verschillende vlakken, stimuleer je autonomie en binding, waardoor er meer vrijheid ervaren kan worden. Maar tegelijk ook kunnen werken aan persoonlijke doelen en groei.

Onafhankelijk van wat je persoonlijke doelstelling is geloof ik erin dat iedereen invloed heeft in zijn of haar ‘zelf ontwikkeling’. Ook zijn we op zekere hoogte allemaal verantwoordelijk voor de gezondheid en welzijn van onze kinderen, de omgeving en toekomstige generaties.

Margriet Bergstra

FOOD lover & blogger

Recepten, gezond en minder gezond... Maar in ieder geval makkelijk om te maken!

Ik ben Margriet Bergstra, voormalig topjudoka van TeamNL in de gewichtsklasse tot 57kg. Door mijn leven als topsporter ben ik me gaan verdiepen in gezonde voeding. Dit was noodzakelijk omdat ik een liefhebber van al het eten ben, dus zowel gezond als ongezond. Voor mijn toernooien moest ik altijd onder de 57kg wegen, dus dat betekende afvallen. Voor veel mensen zal dit onbegrijpelijk zijn als ze zien hoe ik er uit zie of zag. En ik vond het zeker ook niet leuk om te doen. 

Door me te verdiepen in hoe ik gezonde voeding zo lekker mogelijk kon maken, probeerde ik er toch iedere keer een feestje van te maken. En dat is ook wat ik met mijn simpele(!) recepten wil proberen, iedere keer weer een klein feestje! 

WORDT JIJ EEN NIEUW TEAM MEMBER?

Wil jij mee helpen om de wereld een beetje mooier te maken? Samen meer mensen bereiken voor een betere gezondheid, leefstijl of levenskracht? Wil je daar anderen mee inspireren en motiveren? Dan zoek ik jou!